F F Franchesko Conte 14.08.2017 Я би взяв його собі та тільки іншим також треба, І дивлюся я на небо в телескоп знову і знов, І бачу як в шматочок кожен схована любов.
Я би взяв його собі та тільки іншим також треба, І дивлюся я на небо в телескоп знову і знов, І бачу як в шматочок кожен схована любов.
F F Franchesko Conte 14.08.2017 Чи вставлять в спину ніж, чи, може, переріжуть горло? На маленькі на квадрати порізано все небо,
F F Franchesko Conte 14.08.2017 На війні, на війні комусь хочеться блювати, Бракує ніг жіночих, цигарок, биків та вати, Кидаєшся з багнетом, як дурний, у саме кодло,
На війні, на війні комусь хочеться блювати, Бракує ніг жіночих, цигарок, биків та вати, Кидаєшся з багнетом, як дурний, у саме кодло,
F F Franchesko Conte 14.08.2017 Щоб дальший розвиток сюжету був за правилами гри. Тільки те, чого не маєш втрачаєш на завжди!
F F Franchesko Conte 14.08.2017 Серед натовпу з'являлась також голова моя, Бо то свідомо поділив весь цей світ НАТО на табори,
F F Franchesko Conte 14.08.2017 Все задля того, щоб зірвати дикий віртуальний плід. Трапилось так, що разом з іншими пішов на фронт і я,
Все задля того, щоб зірвати дикий віртуальний плід. Трапилось так, що разом з іншими пішов на фронт і я,
F F Franchesko Conte 14.08.2017 Ще як ішли на Захід військ наші незлічені полки, Кожен думав, що тримає генеральні форми ці. Що далі з дому, то пилюкою покрився їхній слід,
Ще як ішли на Захід військ наші незлічені полки, Кожен думав, що тримає генеральні форми ці. Що далі з дому, то пилюкою покрився їхній слід,
F F Franchesko Conte 14.08.2017 Водії та пішоходи, я - дитина вітру, В кишені лежить кольт 45-того калібру.
F F Franchesko Conte 14.08.2017 Мабуть знову весна поперек горла стала. Ходжу собі по хаті божевільними кругами, То вправо, то наліво дистрофічними ногами.
Мабуть знову весна поперек горла стала. Ходжу собі по хаті божевільними кругами, То вправо, то наліво дистрофічними ногами.
F F Franchesko Conte 14.08.2017 Та на вулиці багато зелених голосів, Я їх хотів перекричати та мало не зомлів, Повертаюся до дому, мажу п'яти салом,
Та на вулиці багато зелених голосів, Я їх хотів перекричати та мало не зомлів, Повертаюся до дому, мажу п'яти салом,
F F Franchesko Conte 14.08.2017 Я був тоді багатий, мав сніданок кожен день, Я прокидався ранком і співав собі пісень.