Решено Андрій [Важливо]

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.

$Ivan_Efremov$

♱ Mio Dio e mio tutto ♱
Проверенные
Реакции
29 141
Привіт. Я гравець зеленого серверу Ivan Efremov. Справа в тому що, не знаю чому але у мене дуже часто крашить гра, вся іронія в тому що тільки зелений сервер крашить, хочь гарю на стандартній GTA скачаній з вашого сайту. Більше ніде не крашить тільки там, майже кожен вихід з інтерьєру, кожен удар машиною в дерево чи інший обєкт, кожен пук гравця.. Що це за приколи?

Вітаю. Надайте, будь ласка, хоч якісь докази того, що вас крашить. Ми повинні розуміти де, і в якому випадку це відбувається. І тільки у вас це, чи у решти гравців така ж ситуація. ?

Вітаю. Надайте, будь ласка, хоч якісь докази того, що вас крашить. Ми повинні розуміти де, і в якому випадку це відбувається. І тільки у вас це, чи у решти гравців така ж ситуація. ?
Справа в тому що коли це стається одразу йде купа "варнігів" і гра вилітає миттєво, тому не можу зробити скріншот чи засняти це. Це стається миттєво і передбачити коли мене крашне не можна, то злегка вдарюсь в стіну чи дерево і вилетить, то проїду на авто біля Балласів, то вийду з інтерєру..

Справа в тому що коли це стається одразу йде купа "варнігів" і гра вилітає миттєво, тому не можу зробити скріншот чи засняти це. Це стається миттєво і передбачити коли мене крашне не можна, то злегка вдарюсь в стіну чи дерево і вилетить, то проїду на авто біля Балласів, то вийду з інтерєру..
Вінду знось, єдиний варіант

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.
Назад
Верх