Blue | Жалоба | Arthas Bartolomeo

• Автор темы Автор темы February94
  • Дата начала Дата начала
Статус
Закрыто для дальнейших ответов.

February94

Роби, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є
Проверенные
Реакции
52
оск
Hank Warner
Arthas Bartolomeo
Доброго вечора.
Чесно, здивований твоїм вердиктом, але давай зара поглянемо на все це зі сторони фактів.
Давай просто порахуємо, власно те а скільки разів банили мої твинки протягом хоча б останніх півроку?
Насправді то є доволі невелика кількість, і якщо мені не зраджує пам'ять то це щось близько сьомих банів на 30 - принаймні половину з котрих я отримував за саїм на стрільбищі.
Рубав саїм звісно і поза дм локами, але точно не заради геноцида мерії лс, будь яких респ тощо, тобто виключно проти неприємного мені персонажа, доволі обмеженою кількістью разів
Хочу сказати, що звичайно, да, відбувалися окремі кейси коли я пару разів міг штиркнути цю потвору, викошував крізь стіну тіпів на стрільбищі, але це радше поодинокі випадки моєї деструктивної ігри з саїмом (нікому не раджу, нуль зірочок), ніж щось насправді масове, тому що банів на моїх твинках назбиралось відносно небагато
Перегляни, будь ласка, своє рішення, нехай отримаю 60 днів, але дотримаюся слова - що назавжди видалю свій софт і припиню шкодити будь - яким гравцям.
27.08.2025

Последнее редактирование:
Я не понимаю Вас так или иначе. По моему Вы говорили мне, что в целом переосмыслили свое отношение к игроку, и сами смысла в дальнейшем его преследовании не видите. И что в итоге? Бегаете за ним снова и сливаете его читами? Для чего?

Дійсно, пам'ятаю нашу розмову у репорті. І власне кажучи, з того часу я більше не зробив жодних скарг, накшталт тих що клєпав раніше.
Попри це, мушу визнати, що не відпустив конфлікт з цією особою до кінця, влаштовуючи їй своєрідне сафарі, і як наслідок моєї помилки - ну, ми всі це бачимо. За фактом, наступив собі на ті ж граблі. Але водночас, лише тепер я по-справжньому усвідомив, що ця людина ніколи не вартувала ані моєї уваги, ані часу, ані тим більше нервів. Зрештою, мені слід припинити чіплятися за софт та особисті рахунки з персонажем за тисячі кілометрів від мене.

Последнее редактирование:
Дійсно, пам'ятаю нашу розмову у репорті. І власне кажучи, з того часу я більше не зробив жодних скарг, накшталт тих що клєпав раніше.
Попри це, мушу визнати, що не відпустив конфлікт з цією особою до кінця, влаштовуючи їй своєрідне сафарі, і як наслідок моєї помилки - ну, ми всі це бачимо. За фактом, наступив собі на ті ж граблі. Але водночас, лише тепер я по-справжньому усвідомив, що ця людина ніколи не вартувала ані моєї уваги, ані часу, ані тим більше нервів. Зрештою, мені слід припинити чіплятися за софт та особисті рахунки з персонажем за тисячі кілометрів від мене.
Я ведь вроде изначально говорил Вам об этом. Никогда политическая позиция человека, какой бы людоедской она лично вам не казалась, его взгляды на любые события, его поведение или провокации не должны отражаться непосредственно на геймлпее. Эта игра должна быть в первую очередь местом, где люди отовсюду могут выдохнуть и не думать о жизненных проблемах хотя бы несколько часов, а не продолжать устойчивые баталии относительно "Гойда или нет". В этом случае не могу пойти Вам на встречу, потому что и без того проявил к Вам максимум понимания.

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.
Назад
Верх