[IC-LIMITED]: #21169 | Joshua Mayer

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.

Mayer.animedro4er

Новички
Реакции
4
ОФІС КАДРІВ ДЕПАРТАМЕНТУ ПОЛІЦІЇ ШТАТУ В МІСТІ-ОКРУЗІ LOS SANTOS
Особиста справа№ 21169.
I. Фото
II: Ім'я та прізвище агента:
Джошуа Маєр.
III: Дата народження:
Дата народження 16.10.1994 ..
IV: Національність:
Американець.
V: Спец.званіе / посада:
Police officer I.
VI: Кар'єра в правоохороних органах:
Ніяких особливих досягнень, раніше працював в 53й станції, ЛА, Каліфорнія.
VII: Освіта:
Диплом старшої школи.
VIII: Знання іноземних мов:
Виключно англійська.
IX: Інформація про СПЕЦІАЛЬНІ дозволи:
Володіє правом носіння і застосування зброї.
X: Схильність до жорстокості:
Ні, тільки грубість в бесіді з іншими.
XI: зовнішність, особливі прикмети:
Зріст - 160 см, вага - 80 кг. Статура - середнє. Волосся - світлі. Очі карі. Шрами - відсутні. Інші особливі прикмети відсутні.
XII: Характер:
Якщо коротко описати, то звичайна сіра маса в суспільстві, яка задоволена своїм становищем. Він не любить себе якось виділяти, вважає за краще залишати все як є. Джош низькорослий і не дуже привабливий, злегка балуваний. Обожнює підношення з боку інших, завжди любить закінчувати вже майже готове. Незважаючи на свій низький зріст має високу его, яке він сам не помічає. Завжди намагається скинути провину на інших, ніколи не визнає навіть очевидних помилок. Що для Джоша сім'я та інші, здавалося б звичайні цінності? І знову вірно, для нього вони ніщо. Він обожнює виключно себе і вимагає до себе величезну кількість уваги, а також позитив в свою сторону. Недолюблює тварин, також як і дітей, в втіху для себе може якось зачепити когось. Має безліч комплексів, які успадкував ще з дитинства. Часто грубить іншим, т. до отримував подібну грубість від інших, був жертвою моральних знущань в школі, що сильно вплинуло на Джоша. На даний момент намагається стримувати себе і не влазити в конфліктні ситуації, так як не хоче псувати думка про себе в новому середовищі проживання.
XIII: Автобіографія:
Хто такий Джош? Вірно, звичайний хлопець з Каліфорнії, який народився там і продовжує існувати. Навчався в початковій, середній, а потім і старшій школі, яку хоч і з труднощами, але зміг закінчити. Як і багато американців, батько вчив свого сина стрільбі, саме це з дитинства запам'яталося найбільше. Мати в свою чергу також внесла свій внесок, вона змогла привчити сина до музики, хоч і спершу той всіляко намагався уникати цього. Після таких посиденьок він кострубато, але зміг видавати щось на ударних. У школі мав вельми важкі стосунки, всіляко намагався привернути до себе увагу, але всі спроби були провальними, а Джош виставлений на сміх. Батьки всіляко підтримували його, намагалися проявляти свою любов до нього, щоб прибрати з його голови думки про його проблеми. Цей період в житті був головним, так як вплинув на будову характеру Джоша. Після закінчення школи його чекали провальні спроби вступити до коледжу, тим самим поставили крапку в його спробах отримати вищу освіту. Останні роки стрибав по підробіткам, хотів виправити своє становище, т.к втомився дивитися на успіх інших. Серйозно задумався про майбутнє і про своє місце в суспільстві, продумав все за і проти, ну і з особистих мотивів в 2016 подав заяву в академію. Він нічого не втрачав і вирішив випробувати долю, все таки заяву було схвалено, а через 9 місяців академія була позаду і. Перший час проходив стажування в 53й станції, але через постійні конфлікти вирішив перевестися, також цьому сприяв переїзд Джоша.
XIV: Особливі Примітки
-
ПІДПИС ОФІЦЕРА: AniMeDro4eR.

Последнее редактирование:
PATROL CARD # 1
Имя и фамилия:
Джошуа Майер
Звание и должность:
Police officer I
Используемая маркировка:
L-7
Напарник (Если был):
N/A
Дата патрулирования:
21.05.2020
Общее время патрулирования (с указанием времени начала и завершения):
19:00-23:30
Местность патрулирования:
Лос Сантос, а именно районы Маркет, Темпл и Родео.
Подробное описание всех ситуаций в патруле:
23:00. В районе Маркет был замечен весьма крупный чёрный парень. Имел диалог с женщиной, после чего ударил её(как казалось офицеру), в этом ему помогал другой белый парень(пока неизвестный, скрылся с места ситуации). Уголёк был задержан с помощью другого экипажа полиции. Он утверждал, что он пытался ей помочь и он был задержан по ошибке офицера. Парень был доставлен в локальную и на данный момент ожидает суд.
Приложения (( Скрины, фрапсы )):

PATROL CARD # 2
Имя и фамилия:
Джошуа Майер
Звание и должность:
Police officer I
Используемая маркировка:
L-6
Напарник (Если был):
N/A
Дата патрулирования:
22.05.2020
Общее время патрулирования (с указанием времени начала и завершения):
17:00-20:40
Местность патрулирования:
Лос Сантос, район Ричмен, Родео, Маркет, Темпл, Верона.
Подробное описание всех ситуаций в патруле:
В ходе патрулирования был замечен белый фургон. Двигался за ним несколько сотен метров, после чего заметил нарушение с его стороны. Водитель заехал не в тот тоннель и оказался на встречной полосе. В ходе диалога было установлено, что он ничего не употреблял, провёл тому обычный 55й. Парень был не очень опытен и ранее не нарушал. Прописал тому штраф и сказал как его оплатить, затем контролировал его движение назад, чтобы он оказался на своей полосе.
Приложения (( Скрины, фрапсы )):

Коммандер Mario Montello: Исправьте недочеты в Patrol Card #1 и #2
(( Неправильно делаете скрины патруля, вот пример - CLICK ))

Attony General Balthazar Bronson: данный офицер, для своего повышения, будет обязан выполнить двойной отчёт в связи с жалобой на него.
(( И,пожалуйста, личное дело переведите на русский язык ))

Los Santos Police Department Management
Police Officer I Joshua Mayer
Звіт
Доповідаю, що мною в період з 22 травня по 23 травня 2020 року було виконано наступну службову діяльність:
  • У вечорі 22.05.2020 року мені надійшло повідомлення від капітана Емріка, той висунув прохання, щоб я допоміг у справі. Сенс моєї діяльності полягав у тому, щоб я допоміг слідчим в опиті очевидців. Було встановлено час і місце зустрічі з Адольфо Гаррідо, який працює у терміналі місцевого аеропорту. З його слів було встановлено, що вбивство офіцера поліції міста Лос Сантос відбулось за допомогою синього фургону, який пізніше знайшли неподалік міста Лос Сантос. На даний момент очікується ордер на арешт ймовірних виконавців вбивства. Причини цього діяння поки встановлюються. Докази : Опит очевидця.
  • Проводив патрулювання вулиць м.Лос Сантос, а саме Джефферсон, Маркет і Площу Першингу. Під час патрулювання все було спокійно, приблизно в 23:00 був помічений білий фургон. Певний час слідкував за ним і в кінцевому результаті помітив порушення. Його було скеровано на узбіччя і проведено відповідні дії щодо порушення. Чоловік отримав штраф у розмірі декількох сотень доларів, а також був супроводжений на свою смугу. Докази: Зупинка.(10-55), Патрулювання.
  • Також додаю додаткову роботу, яку мені призначив ген.прокурор через порушення з мого боку, а саме грубість у спілкуванні: Додаткове патрулювання вулиць. + Зупинка транспортного засобу.(Взято із скарги на офіцера Д.Маєра) + додаткова зупинка, з водієм було проведено виховну бесіду. Розповів про всі ризики, які виникають через порушення дорожнього кодексу. Також заніс водія у реєстр злісних порушників, виніс останнє попередження. - Клік.
До доповіді надаю наступні документи:
  • Копія ліцензій: (( /lic + /c 060 )): Клік.
  • Копія посвідчення зі стрільбища: (( /skill + /c 060 )) Клік.
  • Виключення з реєстру автоматичної фіксації службової діяльності: (( /team + /c 060 )): Клік.

Сообщаю, что в период с 22 по 23 мая 2020 года было совершено следующее несвободное действие:
- В 22.05.2020 вечером, я получил сообщение от капитана Эммануила, выдвинутый запрос, чтобы помочь мне в этом деле. Смысл моей деятельности в том, что я помогал следователю в опросе очевидцев. Установлено время и место встречи с Адольфо Гарридо, который работает в терминале местного аэропорта. По его словам, было установлено, что убийство полицейского в Лос-Сантосе произошло с помощью синего вагона, который позже был найден недалеко от города Лос-Сантос. На данный момент ожидается ордер на арест вероятных исполнителей убийства. Причины этого акта еще предстоит установить. Доказательство: -
- Осуществлял патрулирование улиц Лос-Сантоса, а именно Джефферсона, Маркета и площади Першингу. Во время патрулирования все было тихо, около 23:00 был замечен белый фургон. Некоторое время следил за ним и в конце концов заметил нарушение. Он руководствовался бордюром и за нарушение были проведены соответствующие действия. Мужчина получил штраф в несколько сотен долларов, и сопровождал его полосы-,-
- Я также добавляю дополнительную работу, которую ген.прокурор мне поручил. Остановка транспортного средства. (Взятые из жалобы офицера Д. Майера) - дополнительная остановка с водителем была проведена воспитательная беседа. Все риски возникают из-за нарушений дорожного кодекса. Кроме того, водитель Заниас в реестре злой нарушителей, принес последнее предупреждение. доп.пат. + 10-55 с жалобы. + т
В отчете я привесываю следующие документы:
Копия Лицензий: (/лицензия No/c 060)): -
Копия диапазона стрельбы: (/навык No/c 060)) : -
Исключение из службы Автоматической Фиксации Регистр: (/команда No /c 060)): -

Los Santos, San Andreas
22 / 05 /
2020
AniMeDro4eR.
Офіцер першого класу
Джошуа Маєр

Последнее редактирование:
Los Santos Police Department Management
Police Officer I Joshua Mayer
Звіт
Доповідаю, що мною в період з 22 травня по 23 травня 2020 року було виконано наступну службову діяльність:
  • У вечорі 22.05.2020 року мені надійшло повідомлення від капітана Емріка, той висунув прохання, щоб я допоміг у справі. Сенс моєї діяльності полягав у тому, щоб я допоміг слідчим в опиті очевидців. Було встановлено час і місце зустрічі з Адольфо Гаррідо, який працює у терміналі місцевого аеропорту. З його слів було встановлено, що вбивство офіцера поліції міста Лос Сантос відбулось за допомогою синього фургону, який пізніше знайшли неподалік міста Лос Сантос. На даний момент очікується ордер на арешт ймовірних виконавців вбивства. Причини цього діяння поки встановлюються. Докази : Опит очевидця.
  • Проводив патрулювання вулиць м.Лос Сантос, а саме Джефферсон, Маркет і Площу Першингу. Під час патрулювання все було спокійно, приблизно в 23:00 був помічений білий фургон. Певний час слідкував за ним і в кінцевому результаті помітив порушення. Його було скеровано на узбіччя і проведено відповідні дії щодо порушення. Чоловік отримав штраф у розмірі декількох сотень доларів, а також був супроводжений на свою смугу. Докази: Зупинка.(10-55), Патрулювання.
  • Також додаю додаткову роботу, яку мені призначив ген.прокурор через порушення з мого боку, а саме грубість у спілкуванні: Додаткове патрулювання вулиць. + Зупинка транспортного засобу.(Взято із скарги на офіцера Д.Маєра) + додаткова зупинка, з водієм було проведено виховну бесіду. Розповів про всі ризики, які виникають через порушення дорожнього кодексу. Також заніс водія у реєстр злісних порушників, виніс останнє попередження. - Клік.
До доповіді надаю наступні документи:
  • Копія ліцензій: (( /lic + /c 060 )): Клік.
  • Копія посвідчення зі стрільбища: (( /skill + /c 060 )) Клік.
  • Виключення з реєстру автоматичної фіксації службової діяльності: (( /team + /c 060 )): Клік.

Сообщаю, что в период с 22 по 23 мая 2020 года было совершено следующее несвободное действие:
- В 22.05.2020 вечером, я получил сообщение от капитана Эммануила, выдвинутый запрос, чтобы помочь мне в этом деле. Смысл моей деятельности в том, что я помогал следователю в опросе очевидцев. Установлено время и место встречи с Адольфо Гарридо, который работает в терминале местного аэропорта. По его словам, было установлено, что убийство полицейского в Лос-Сантосе произошло с помощью синего вагона, который позже был найден недалеко от города Лос-Сантос. На данный момент ожидается ордер на арест вероятных исполнителей убийства. Причины этого акта еще предстоит установить. Доказательство: -
- Осуществлял патрулирование улиц Лос-Сантоса, а именно Джефферсона, Маркета и площади Першингу. Во время патрулирования все было тихо, около 23:00 был замечен белый фургон. Некоторое время следил за ним и в конце концов заметил нарушение. Он руководствовался бордюром и за нарушение были проведены соответствующие действия. Мужчина получил штраф в несколько сотен долларов, и сопровождал его полосы-,-
- Я также добавляю дополнительную работу, которую ген.прокурор мне поручил. Остановка транспортного средства. (Взятые из жалобы офицера Д. Майера) - дополнительная остановка с водителем была проведена воспитательная беседа. Все риски возникают из-за нарушений дорожного кодекса. Кроме того, водитель Заниас в реестре злой нарушителей, принес последнее предупреждение. доп.пат. + 10-55 с жалобы. + т
В отчете я привесываю следующие документы:
Копия Лицензий: (/лицензия No/c 060)): -
Копия диапазона стрельбы: (/навык No/c 060)) : -
Исключение из службы Автоматической Фиксации Регистр: (/команда No /c 060)): -

Los Santos, San Andreas
22 / 05 /
2020
AniMeDro4eR.
Офіцер першого класу
Джошуа Маєр
ВрИО Шефа Leo Montello : ACCEPTED.

Статус