blue? жалоба? артас бартоломео? ок.

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.

rockstar made

Проверенные
Реакции
68
VzVOfoR.gif

wIZDUHM.gif
о нет тольки не чеэс проекта ты ж згубишь ценнага и преданнага праекту іграка доналда макдональдса глоналд макглоналдс калі мяне выносілі з чорнага спіска тр3цяй сцепені срэдств масавай інфы мне нічо не сказалі пра тое што еслі яшчэ раз нарушу то занясуць абратна ў трэцюю сцепень а еслі бы я нарушыў па мелочы напрымер незначыцельнае нарушэнне ўстава сми ці про ці ппэ ці несаблюдзенне іспытацельных скрокаў то мяне бы тожа занеслі ў трэцюю сцепень пра гэта мне сказалі толькі пасле паўторнага занесеprocessа гавораць пра какойто шанс каторы выдумалі як адгаворку каб мяне не выносіць з чорненькага спіска срэдств масавай інфармацыі першы раз мяне ваогуле занеслі ў чорны спісак калі я не нахадзіўся ў арганізацыі як гэта звязана аыавпыол фа ваф4ца па чеснаму я далжон нахадзіцца ў ваўторай сцепені так як ізначальна нікакіх условій паўторнага заноса не было абгаворана і маі нарушэнні цягнуць на 2 сцепень ага ну да
htttttрs:c//f3orum.ad@bv-rp4.com/"thrdfge№adscv/blcvbu5e-zhalФЫВoba-na-a%d@minvbnist7ra)(tora-c-mnm,nikne8imoc=@vbm-steve-flam0e.2?7@0522*0/#cvbpost-307bcv00b04
fStcMFN.jpeg

VzVOfoR.gif

wIZDUHM.gif
о нет тольки не чеэс проекта ты ж згубишь ценнага и преданнага праекту іграка доналда макдональдса глоналд макглоналдс калі мяне выносілі з чорнага спіска тр3цяй сцепені срэдств масавай інфы мне нічо не сказалі пра тое што еслі яшчэ раз нарушу то занясуць абратна ў трэцюю сцепень а еслі бы я нарушыў па мелочы напрымер незначыцельнае нарушэнне ўстава сми ціпро ці ппэці несаблюдзенне іспытацельных скрокаў то мянебы тожа занеслі ў трэцююсцепень пра гэта мне сказалі толькі пасле паўторнага занесеprocessа гавораць пра какойто шанс каторы выдумалі як адгаворку каб мяне не выносіць з чорненькага спіска срэдств масавай інфармацыі першы раз мяне ваогуле занеслі ў чорны спісак калі я не нахадзіўся ў арганізацыі як гэта звязана аыавпыол фа ваф4ца па чеснаму я далжон нахадзіцца ў ваўторай сцепені так як ізначальна нікакіх условій паўторнага заноса не было абгаворана і маі нарушэнні цягнуць на 2 сцепень ага ну да
htttttрs:c//f3orum.ad@bv-rp4.com/"thrdfge№adscv/blcvbu5e-zhalФЫВoba-na-a%d@minvbnist7ra)(tora-c-mnm,nikne8imoc=@vbm-steve-flam0e.2?7@0522*0/#cvbpost-307bcv00b04
fStcMFN.jpeg

наработал на чсп

Я б з задавальненнем унёс вас у ЧС праекта, калі б ён у нас існаваў. Паколькі такога спіса няма - я абмяжуюся тым, што адмоўлюся ад усякага садзейнічання сістэматычнаму парушальніку і тролю.

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.
Назад
Верх